Soundtrack-ul zilei

SoundtrackulZilei

Si te trezesti dimineata si inca ai ochii lipiti cu urdori si nici nu iti deschizi gura de frica sa nu intre aer si sa constientizezi ca te-ai trezit. E o dimineata lenesa, desi stii inca de ieri seara ca azi trebuie sa fii power. Aprope nu iti vine sa crezi, cand ajungi la lucru, ca te-ai trezit cu o jumatate de ore inainte si.. esti cu toate fortele inainte.

Laptopul e inca pe pat si e deschis… nu stiu cata constiincioziate trebuie sa aiba cineva care sa se trezeasca dupa ce a adormit sa inchida compul, de frica sa “nu ia foc”.

Ii dai doua space-uri sa isi revina si deschizi browserul… si tastezi ceva pe youtube… sau te logginezi pe facebook si cauti un titlu bun de clip si il play-ui… sau doar dai dublu-click in playlistul din winamp… sau re-loadui mixul de pe 8tracks… ceva faci.. Ai nevoie de cateva acorduri ca sa te ridici in pat… si pana nu gasesti ceva ce te inspira, nu te dezlipesti de saltea…

De ce trebuie sa fie rutina spalatul pe dinti? Da, rutina este pentru ca o faci in fiecare zi, dar de ce sa fie plictisitor? Aici e arta de a trai frumos. Sa reusesti sa faci dintr-un lucru comun o intamplare extraordinara… (si din fiecare prieten un cel mai bun prieten, as adauga, dar pentru mai tarziu).
Nu exista timp de irosit..nu, nici o clipa..si atunci imbrac momentul in muzica..intr-o stare..o stare care imi defineste ziua. Uneori, recunosc, e Placebo si e mai deep si poate deveni o zi in care sunt mai seriosa, uneori incep ziua cu Jack Johnoson si imi place starea de plutire, de liniste (“only the ocean and you..”)… uneori vreau chitara, uneori imi trebuie direct doza de drum and base… uneori e Lana si ma face sa ma simt femeie, si e o atitudine pe care o port toata ziua, si imi place… uneori e hip-hop si imi ridic mainile in tavan… uneori poate am nevoie cateodata de o melodie de visat, care sa duca cu gandul la un El, acolo, undeva, care .. cine stie, poate il asculta pe Bob si e chill…

Hey, ‘alege-ti gandurile asa cum iti alegi hainele’… o sa iti defineasca atitudinea, asa ca alege-le curate, parfumate si colorate.

Azi soundrackul meu e Persona – Momentary Lack of Passion. E pe repeat..

“I’m in a momentary lack of direction
I’m going on a holiday just to find a good vibration
But if you open your eyes
Then you’ll soon realize
My love is just another diversion”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s