#4. Un nou episod din serialul preferat

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Ai o zi “meh”. Nu prea ai vorbit cu lumea, ai stat la calculator toata ziua, nu ai chef sa iti suni prietenii, iubitul a disparut in lumea lui, nici un whatzup nu ti-a trimis, ai mancat ceva doar sa iti umpli stomacul, nu ai ascultat nicio melodie buna si tot internetul e plin de junk. Ai dat scroll in  gol vreo 8 ore, productivitatea tinde la zero, in birou e camcals, te-ai lipit de scaun si afara e toropeala.

Cu jumate de ora inainte sa pleci de la birou proiectezi ce seara banala vei avea, ca  nu ai nimic de mancare acasa, ca nu ai programat nicio cina, abonamentul la sala a expirat si el lucreaza peste program. Dar iti aduci aminte ca e Joi. Si Joi iese ultimul episod din serialul tau preferat. Si te trece un fior prin tot corpul. Parca cineva ti-a dat cea mai buna  veste.

Cinsprezece minute inainte sa pleci de la birou proiectezi ce seara faina vei avea – doar pentru tine, ca parca mai ai ceva salata si telemea in frigider si te vezi infulecand din bol in pat, stiind ca in casa voastra se mananca la masa. Deja simti cum aerul conditionat va raci camera si pe tine, cum jaluzelele vor fi trase, cum dai play la film si te bucuri cand vezi ca ai 50 de minute de pure pleasure.

Recunosc, eu sunt usor ipocrita pentru ca pana si mie imi e rusine sa spun ca imi plac povestile infantile cu vampiri 🙂 Dar le urmaresc si pana si un episod din “Vampire Diaries” ma face sa uit de cat de “meh” imi e ziua si sa o transform intr-una “doar penru mine”. Pentru ca o zi pe care o petreci facand ceea ce iti place, e o zi castigata, nu e una pierduta. Chiar daca inseamna sa versi o lacrima la “Grey’s Anatomy”, sa razi la “Big Bang Theory” sau sa just relax a bit cu “The Originals” (da, sunt multe seriale cu vampiri:)).

Cu zece minute inainte sa ajunga el acasa, te uiti in jur si e plin de ambalaje, dormitorul miroase a otet si partea lui de pat a luat forma ta. Ai cinci minute sa devi din nou femeia perfecta, asa ca fugi si spala vasele, sa te prinda in fapt. Mai bine decat lesinata in pat, nu?

NJoy,

T.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s